Pompa Panas Water Chiller

  • Udara dadi banyu ...

    Air kanggo banyu evi kurang ambient dc inverter pump panas mesin ingkang ndamel benter lan chiller

    1. Kuat lan hemat energi, multi-functoin, DHW (banyu panas domestik).

    2. Gunakake refrigerant lingkungan-loropaken R32, R290 opsional.

    3. Gunakake penukar panas tabung-in-shell sing luwih gedhe, kanthi efisiensi sing luwih dhuwur.

    4. Gunakake komponen merek sing kondhang ing donya, kualitas lan linuwih.

    5. Desain proteksi sing sampurna kayata proteksi anti-frost, proteksi tekanan dhuwur / kurang, proteksi aliran banyu, proteksi suhu dhuwur, lan liya-liyane, lan fungsi defrost otomatis, njamin sistem bisa mlaku kanthi aman lan efisien sanajan ing lingkungan suhu sing kurang.

    6. Sirip Aluminium Biru + tabung tembaga minangka kondensor, wangun L ganda, luwih gedhe lan efisiensi.

    7. Bisa digunakake ing kombinasi karo kumparan penggemar kanggo dadi panas ing lantai, cooling lan dadi panas kanggo omah sampeyan.

  • OEM disesuaikan ai...

    OEM khusus hawa kanggo banyu evi inverter pompa panas chiller pemanas

    1. Kuat lan hemat energi, multi-functoin, DHW (banyu panas domestik).

    2. Gunakake refrigerant lingkungan-loropaken R32, R290 opsional.

    3. Gunakake penukar panas tabung-in-shell sing luwih gedhe, kanthi efisiensi sing luwih dhuwur.

    4. Gunakake komponen merek sing kondhang ing donya, kualitas lan linuwih.

    5. Desain proteksi sing sampurna kayata proteksi anti-frost, proteksi tekanan dhuwur / kurang, proteksi aliran banyu, proteksi suhu dhuwur, lan liya-liyane, lan fungsi defrost otomatis, njamin sistem bisa mlaku kanthi aman lan efisien sanajan ing lingkungan suhu sing kurang.

    6. Sirip Aluminium Biru + tabung tembaga minangka kondensor, wangun L ganda, luwih gedhe lan efisiensi.

    7. Bisa digunakake ing kombinasi karo kumparan penggemar kanggo dadi panas ing lantai, cooling lan dadi panas kanggo omah sampeyan.

  • Ngirit energi R32...

    Ngirit energi R32/R290 evi inverter heat pump heater chiller

    1. Kuat lan hemat energi, multi-functoin, DHW (banyu panas domestik).

    2. Gunakake refrigerant lingkungan-loropaken R32, R290 opsional.

    3. Gunakake penukar panas tabung-in-shell sing luwih gedhe, kanthi efisiensi sing luwih dhuwur.

    4. Gunakake komponen merek sing kondhang ing donya, kualitas lan linuwih.

    5. Desain proteksi sing sampurna kayata proteksi anti-frost, proteksi tekanan dhuwur / kurang, proteksi aliran banyu, proteksi suhu dhuwur, lan liya-liyane, lan fungsi defrost otomatis, njamin sistem bisa mlaku kanthi aman lan efisien sanajan ing lingkungan suhu sing kurang.

    6. Sirip Aluminium Biru + tabung tembaga minangka kondensor, wangun L ganda, luwih gedhe lan efisiensi.

    7. Bisa digunakake ing kombinasi karo kumparan penggemar kanggo dadi panas ing lantai, cooling lan dadi panas kanggo omah sampeyan.

  • R290 EVI Suhu Rendah...

    R290 EVI Low Temp Monobloc Inverter Heat Pump Heater lan Chiller

    1. Kuat lan hemat energi, multi-functoin, DHW (banyu panas domestik).

    2. Gunakake refrigerant lingkungan-loropaken R32, R290 opsional.

    3. Gunakake penukar panas tabung-in-shell sing luwih gedhe, kanthi efisiensi sing luwih dhuwur.

    4. Gunakake komponen merek sing kondhang ing donya, kualitas lan linuwih.

    5. Desain proteksi sing sampurna kayata proteksi anti-frost, proteksi tekanan dhuwur / kurang, proteksi aliran banyu, proteksi suhu dhuwur, lan liya-liyane, lan fungsi defrost otomatis, njamin sistem bisa mlaku kanthi aman lan efisien sanajan ing lingkungan suhu sing kurang.

    6. Sirip Aluminium Biru + tabung tembaga minangka kondensor, wangun L ganda, luwih gedhe lan efisiensi.

    7. Bisa digunakake ing kombinasi karo kumparan penggemar kanggo dadi panas ing lantai, cooling lan dadi panas kanggo omah sampeyan.

  • Udara Kanggo Banyu...

    Air To Water Chiller lan Pompa Panas Pemanas BB15-070S/P 095S/P

    1. Banyu kadhemen minimal bisa 8 ℃, Max banyu panas nganti 50 ℃.
    2. Bubuk ditutupi baja lemari warna putih (stainless steel opsional).
    3. Nganggo tabung ing exchanger panas Nihan, luwih efisien dadi panas.
    4. Refrigerant ijo kasedhiya: R407C, R410a.
    5. WiFi remot kontrol fungsi opsional.

  • Chiller Pompa Panas...

    Heat Pump Chiller and heater with Wilo water pump In-Build BB15 BB35-110S/P BB35-160S/P

    1. Kanthi gas R410a sing ramah lingkungan, gas R407C kasedhiya.
    2.Water adhem lan mesin ingkang ndamel benter, Min kelangan banyu tekan 8 ℃, Max banyu panas nganti 50 ℃.
    3.Warna baja dilapisi bubuk, putih / ireng / abu-abu, utawa werna liyane kanggo pilihan.
    4.Adopt tabung luwih efisien lan hemat energi ing exchanger panas Nihan.

  • Udara Komersial...

    Chiller Pompa Panas Sumber Udara Komersial lan Pemanas BB35-215T/P 240T/P 315T/P

    1.Water cooling kanggo 8 ℃, banyu dadi panas kanggo 50 ℃.
    2. tabung efisiensi energi maksimum ing penukar panas cangkang.
    3.Powder ditutupi baja ing werna ireng, putih, abu-abu, utawa liyane.Mesthi, sampeyan uga bisa milih stainless steel.
    4. Refrigerant ijo R410a / R407c.
    5.Jarak ora ana maneh masalah karo sinyal WiFi.

  • Komersial 78KW A...

    Komersial 78KW Air To Water Pump Heater dan Sistem Chiller BB35-650T

    1.Loro-lorone penggemar coil cooling / dadi panas utawa lantai dadi panas.
    2.Tube ing exchanger panas Nihan karo COP / EER dhuwur.
    3. Warna-warni Lembaran logam kasus opsional.
    4. Salah siji R410a utawa R407c bisa nindakake iku.
    5. Advanced Wifi remote control fungsi.

  • Dingin Inverter DC...

    DC Inverter Chiller Heat Pump karo Heat Recovery BF3I-142T

    1.Teknologi inverter canggih, digunakake minangka banyu adhem, banyu adhem minimal bisa -10 ℃, banyu panas maksimal nganti 35 ℃.
    2. Kanthi fungsi pemulihan panas, bisa nyedhiyakake 45-60 derajat banyu panas domestik.
    3. Bubuk dilapisi baja warna putih kabinet (stainless steel opsional).
    4. Gunakake kontrol listrik saka account amba saka Carle kanggo ngontrol unit kanthi.
    5. R410a Sanyo gulung kompresor.

  • DC Inverter Panas...

    DC Inverter Kalor Recovery Chiller Air Sumber Panas Pump BF3I-295T

    1.Adopt teknologi inverter, luwih hemat energi lan daya-daya.
    2.Water adhem lan karo fungsi Recovery panas.Min -10 ℃ lan Max 35 ℃.
    3. Bisa nyedhiyakake DHW nganti 45-60 derajat.
    4. Big Brand CAREL Kontrol Elektronik.
    5. Gas R410a sing ramah lingkungan.

  • Konverter DC 80kw...

    80kw DC Inverter Heat Pump Heat Recovery Chiller BF3I-660T

    1.Water cooling kurang kanggo -10 derajat, banyu panas nganti 35 derajat.
    2.Built-in exchanger panas piring karo fungsi Recovery panas, suhu banyu panas domestik bisa tekan 60 derajat.
    3.Stainless steel/bubuk dilapisi baja kanggo pilihan.Utamane cocog kanggo proyek teknik skala gedhe.
    4. Sanyo gulung kompresor.
    5. High Quality Carol Electronic Control.