page_banner

Babagan awake dhewe

Guangdong Shunde OSB Environmental Technology Co., Ltd.

Guangdong Shunde OSB Environmental Technology Co., Ltd., dumunung ing Shunde Foshan, sing diadegake ing taun 1999, kanthi pengalaman 22+ taun ing manufaktur lan ngekspor udara menyang pompa panas banyu lan produk pompa panas sumber lemah / banyu.OSB darmabakti kanggo nyedhiyani kualitas layanan paling dhuwur lan produk paling nuntut kasedhiya ing pasar paling anyar, bisa nyedhiyani layanan OEM lan ODM miturut kabutuhan.

babagan awake dhewe

OEM/ODM

babagan awake dhewe

ODM

Adhedhasar kapasitas riset lan pangembangan sing kuat, OSB utamane nyedhiyakake produk standar kanggo pelanggan kanthi basis ODM.

babagan awake dhewe

OEM

Yen klien duwe ide lan desain produk dhewe, OSB bisa ngetrapake lan ngowahi supaya gampang kanggo produksi massal.

babagan awake dhewe

Co-design

Kanggo pelanggan kerja sama strategis, OSB uga kerja bareng lan nggawe produk anyar.

kekuatan kita

Tim teknis sing kuwat

Kanthi pasukan teknis sing kuat luwih saka 200 wong lan kekuwatan pusat R&D teknologi modern, OSB wis entuk 198 paten sing nutupi akeh lapangan kayata EVI suhu super rendah, defrosting, teknologi inverter, lsp.

babagan awake dhewe
babagan awake dhewe

Ngapikake baris produksi

Nganti saiki, kita wis dilengkapi karo 3 baris produksi otomatis, 3 kadhemen/panas laboratorium testing entalpi, mesin refrigerant otomatis isi ulang, uga kabeh peralatan testing perlu, kayata 4-in-1 mesin inspeksi safety listrik lan halogen. mesin mriksa bocor, lan sapiturute. Kabeh manajemen dileksanakake miturut sistem ISO 9001:2015.

Pasar global

Produk pompa panas sing wis digawe lan disedhiyakake menyang Amerika Utara, Eropa, Afrika Kidul lan Asia ditampa kanthi apik ing pasar lan kita wis entuk luwih sukses kanthi lulus sertifikasi CE, CB, Amerika Utara CUS lan EN 14511, EN16147, EN14825 lsp tes efisiensi energi.Uga awake dhewe ngembangake fungsi kontrol WiFi IOT sing bisa ditrapake ing meh kabeh produk pompa panas udhara menyang banyu.

Babagan awake dhewe

Budaya kita

Misi kita yaiku supaya staf tetep seneng karo kita, entuk sukses pelanggan, ngrampungake tanggung jawab sosial kita. Visi kita yaiku supaya produk kita bisa dadi panas ing saindenging jagad, nggawe urip saben dina sing luwih apik. Nilai-nilai kita yaiku semangat kanggo inovasi, kerjasama lan nuduhake, kejujuran lan profesionalisme.

Pameran & Acara

Sertifikat

Prioritas utama kita yaiku kanggo mesthekake linuwih lan kualitas produk lan memenuhi sertifikasi teknis & profesional pasar luar negeri.Minangka merek internasional, OSB duwe sawetara sertifikasi internasional, kalebu CE, CB, SAA lan liya-liyane.
(Gambar ing ngisor iki ora nuduhake yen OSB duwe sertifikat sing kadhaptar kanggo saben model produk.)

  • 64.111.15.04143.01 CERT_CE_decrypted
  • 64.711.15.04143.01 CERT_EMC_decrypted
  • 20180116_141241
  • 20180116_141815
  • CE BB, BC, BS_decrypted
  • CE_GZES1706009381HS(GZES141101281102)_dekripsi
  • FI-31696_decrypted
  • FI-31807_decrypted
  • Sertifikat ISO OSB
  • SGS_NA_17_SD_00009_decrypted
  • Sertifikat Produk Wajib Nasional