Produk

  • Kolam renang udara menyang banyu ...

    Air menyang banyu kolam spa pompa panas karo fungsi WIFI

    1. Loro-lorone banyu panas & cooling, Min 8 ° C / Max 40 ° C. Auto aliran ndeteksi.
    2. Ditrapake kanggo kolam renang, SPA utawa budidaya iwak.
    3. Titanium exchanger panas ing PVC Nihan, sakbenere impervious kanggo karusakan kimia banyu.
    4. Kompresor merek Jepang sing misuwur ing donya.
    5. Bentenipun suhu banyu cilik mung 1-5 deg c.
    6. Proteksi aliran banyu sing ora cukup & proteksi tekanan dhuwur / kurang.
    7. Auto 4-cara-katup defrost, mesthekake andal mlaku ing kadhemen suhu sekitar.
    8. Pallet packing kanggo gampang wadhah loading.
    9 .Widely milih kanggo kapasitas panas.
    10. Desain OEM opsional.
    11. CE disetujoni.

  • R32 R290 EVI DC Aku...

    R32 R290 EVI DC Inverter Multifungsi Air-to-water Pompa Panas BLB1I-100S 130S BLB3I-130S 180S

    • Full DC inverter Teknologi.
    • Kelas efisiensi dhuwur A +++
    • APLIKASI seluler Wifi
    • Kurang swara
    • lingkunganental loropaken R32, R290 gas kasedhiya
    • Nyaman gangguan kurang
    • Komponen sing dijamin kualitas
  • R32 Mini Pool Hea...

    R32 Mini Pool Heat Pump Water Heater / Chiller

    1. Pemanasan sing luwih efisien kanggo kolam renang utawa spa utawa kolam utawa jacuzzi, ngirit biaya tagihan listrik.
    2. Nggunakake paling anyar refrigerant lingkungan-loropaken R32, ora gawe piala kanggo bumi
    3.Desain mini, ngirit papan instalasi, instalasi gampang.
    4. Fungsi pemanas banyu, suhu outlet banyu maksimal 40 ° C.
    5.Specially cocok kanggo 6 m³ Mini blumbang.
    6. Advanced Titanium tabung exchanger panas ing PVC Nihan.resistance karat, njamin umur layanan dawa.
    7. Auto defrosting pangayoman, mesthekake andal mlaku ing suhu sekitar kadhemen.

  • Kipas Angin Atas Vertikal...

    Vertikal Top Fan DC inverter sumber Air Pool Heat Pump

    1. SGS Amerika Utara sertifikasi kasedhiya.
    2. Unik banyu printing Inggris label kasedhiya.
    3. Wide model 60Hz kanggo pasar Amerika.
    4. Mung 1 kanggo 5 deg C prabédan suhu banyu cilik kanggo mesthekake suhu banyu luwih stabil
    5. Kompresor merek Jepang sing dipercaya.
    6.. Worldwide lemantun werna beda kanggo desain selaras.
    7. Proteksi aliran banyu ora cukup & proteksi tekanan dhuwur / kurang.
    8. Wide kapasitas model sawetara kanggo distributor.
    9.Rust free Spiral Titanium PVC condenser kanggo mesthekake efficiency dhuwur lan umur dawa.

  • R32 Monobloc Inve...

    R32 Monobloc Inverter Heat Pump Heater lan Chiller

    1. Kapasitas Pemanasan ASHP: DC Inverter 8KW 12KW 16KW Pompa Panas
    2. Pasar paling laris: Gemany, Polandia, Swedia, Inggris, Prancis, Spanyol, Portugal, Republik Ceko, Slovak, Austria, Swiss, Ukraina, Rusia, Makedonia, Kosovo, Serbia, BIH, Kroasia, Slovenia, Italia, AS, Kanada , Korea Kidul, Israel, Australia, Selandia Baru, Chili, Yordania, Romania, Bulgaria, Turki, Lithuania, Estonia, Finlandia, Norwegia, Islandia, Irlandia, Walanda, Denmark.
    3. Suhu sekitar panggunaan: -15 ~ 43 Celcius, Output Banyu Panas maksimal 55C
    4. Sertifikat: ISO9001, CE, CB, EMC, MSDS, Scop, erP Energy Label, ROHS
    5. Kompresor Rotary merek terkenal kanggo Seri Pompa Panas Inverter

  • Udara dadi banyu ...

    Air kanggo banyu evi kurang ambient dc inverter pump panas mesin ingkang ndamel benter lan chiller

    1. Kuat lan hemat energi, multi-functoin, DHW (banyu panas domestik).

    2. Gunakake refrigerant lingkungan-loropaken R32, R290 opsional.

    3. Gunakake penukar panas tabung-in-shell sing luwih gedhe, kanthi efisiensi sing luwih dhuwur.

    4. Gunakake komponen merek sing kondhang ing donya, kualitas lan linuwih.

    5. Desain proteksi sing sampurna kayata proteksi anti-frost, proteksi tekanan dhuwur / kurang, proteksi aliran banyu, proteksi suhu dhuwur, lan liya-liyane, lan fungsi defrost otomatis, njamin sistem bisa mlaku kanthi aman lan efisien sanajan ing lingkungan suhu sing kurang.

    6. Sirip Aluminium Biru + tabung tembaga minangka kondensor, wangun L ganda, luwih gedhe lan efisiensi.

    7. Bisa digunakake ing kombinasi karo kumparan penggemar kanggo dadi panas ing lantai, cooling lan dadi panas kanggo omah sampeyan.

  • OEM disesuaikan ai...

    OEM khusus hawa kanggo banyu evi inverter pompa panas chiller pemanas

    1. Kuat lan hemat energi, multi-functoin, DHW (banyu panas domestik).

    2. Gunakake refrigerant lingkungan-loropaken R32, R290 opsional.

    3. Gunakake penukar panas tabung-in-shell sing luwih gedhe, kanthi efisiensi sing luwih dhuwur.

    4. Gunakake komponen merek sing kondhang ing donya, kualitas lan linuwih.

    5. Desain proteksi sing sampurna kayata proteksi anti-frost, proteksi tekanan dhuwur / kurang, proteksi aliran banyu, proteksi suhu dhuwur, lan liya-liyane, lan fungsi defrost otomatis, njamin sistem bisa mlaku kanthi aman lan efisien sanajan ing lingkungan suhu sing kurang.

    6. Sirip Aluminium Biru + tabung tembaga minangka kondensor, wangun L ganda, luwih gedhe lan efisiensi.

    7. Bisa digunakake ing kombinasi karo kumparan penggemar kanggo dadi panas ing lantai, cooling lan dadi panas kanggo omah sampeyan.

  • Ngirit energi R32...

    Ngirit energi R32/R290 evi inverter heat pump heater chiller

    1. Kuat lan hemat energi, multi-functoin, DHW (banyu panas domestik).

    2. Gunakake refrigerant lingkungan-loropaken R32, R290 opsional.

    3. Gunakake penukar panas tabung-in-shell sing luwih gedhe, kanthi efisiensi sing luwih dhuwur.

    4. Gunakake komponen merek sing kondhang ing donya, kualitas lan linuwih.

    5. Desain proteksi sing sampurna kayata proteksi anti-frost, proteksi tekanan dhuwur / kurang, proteksi aliran banyu, proteksi suhu dhuwur, lan liya-liyane, lan fungsi defrost otomatis, njamin sistem bisa mlaku kanthi aman lan efisien sanajan ing lingkungan suhu sing kurang.

    6. Sirip Aluminium Biru + tabung tembaga minangka kondensor, wangun L ganda, luwih gedhe lan efisiensi.

    7. Bisa digunakake ing kombinasi karo kumparan penggemar kanggo dadi panas ing lantai, cooling lan dadi panas kanggo omah sampeyan.

  • R290 EVI Suhu Rendah...

    R290 EVI Low Temp Monobloc Inverter Heat Pump Heater lan Chiller

    1. Kuat lan hemat energi, multi-functoin, DHW (banyu panas domestik).

    2. Gunakake refrigerant lingkungan-loropaken R32, R290 opsional.

    3. Gunakake penukar panas tabung-in-shell sing luwih gedhe, kanthi efisiensi sing luwih dhuwur.

    4. Gunakake komponen merek sing kondhang ing donya, kualitas lan linuwih.

    5. Desain proteksi sing sampurna kayata proteksi anti-frost, proteksi tekanan dhuwur / kurang, proteksi aliran banyu, proteksi suhu dhuwur, lan liya-liyane, lan fungsi defrost otomatis, njamin sistem bisa mlaku kanthi aman lan efisien sanajan ing lingkungan suhu sing kurang.

    6. Sirip Aluminium Biru + tabung tembaga minangka kondensor, wangun L ganda, luwih gedhe lan efisiensi.

    7. Bisa digunakake ing kombinasi karo kumparan penggemar kanggo dadi panas ing lantai, cooling lan dadi panas kanggo omah sampeyan.

  • Panggunaan komersial ...

    Komersial nggunakake udhara kanggo banyu pompa panas banyu panas

    1. Udara paling gedhe kanggo unit pompa panas banyu kanthi 380V / 3Ph / 50 ~ 60Hz.
    2. Sistem kaping pindho, luwih dipercaya yen ana kesalahan.
    3. Suhu banyu panas bisa 60 deg c, banyu adhem bisa 10 deg c.
    4. Kanthi pangayoman execution otomatis sapisan wis fault.
    5. Bisa digunakake kanggo proyek hotel, utawa panggunaan industri, lan liya-liyane.
    6. Kanthi ngalih udara opsional.More penak kanggo maintained.
    7. Gunakake kompresor Rotary Copeland sing misuwur ing saindenging jagad.

  • Industri komersial...

    Komersial sumber udara pompa panas water heater R410a/R32

    1. Suhu dhuwur sumber maksimum 60 deg c.
    2. 60KW karo 380V / 50 ~ 60Hz, sudhut digunakake kanggo proyek, kayata hotel, apartemen.
    3. Nganggo kompresor merek Rotary Copeland sing misuwur ing saindenging jagad.
    4. fungsi cooling anyar kasedhiya.Suhu banyu adhem minimal 10 derajat c.
    5. lingkungan loropaken refrigerant R410a.
    6. Fungsi kasedhiya: Remote ON utawa OFF setelan.
    7. Luwih hemat energi kanthi nggabungake karo pemanas surya, utawa pemanas liyane, liwat tank.

  • Panas hawa dadi banyu...

    Air to water pump water heater panggunaan komersial

    1. Green gas R407c/R410a, Powder coated steel warna putih kabinet (stainless steel opsional).

    2. Suhu stopkontak banyu panas maksimal 60 ℃.

    3. Bisa kanggo gabungke karo mesin ingkang ndamel benter solar, utawa pemanas liyane, liwat tank.

    4. EEV imbuhan cerdas, defrosting otomatis.Kanthi defrosting otomatis utawa manual.

    5. Sawise fault, pangayoman execution otomatis.

    6. Fungsi setelan Timer ing digital LCD kabel controller, pangguna loropaken.

    7. High efisien tube-in-shell exchanger panas, kinerja panas apik.

    8. Gunakake kompresor sing misuwur ing saindenging jagad, kayata Copeland.
    9. WiFi remote control fungsi opsional.