spanduk1
spanduk2
spanduk3

Sugeng rawuh ing OSB

Babagan awake dhewe

Guangdong Shunde OSB Environmental Technology Co., Ltd., dumunung ing Shunde Foshan, sing diadegake ing taun 1999, kanthi pengalaman 22+ taun ing manufaktur lan ngekspor udara menyang pompa panas banyu lan produk pompa panas sumber lemah / banyu.OSB darmabakti kanggo nyedhiyani kualitas layanan paling dhuwur lan produk paling nuntut kasedhiya ing pasar paling anyar, bisa nyedhiyani layanan OEM lan ODM miturut kabutuhan.
Waca liyaneGo

kita bakal njamin sampeyan tansah njaluk
asil paling apik.

  • Kekuwatan Teknologi

    Kekuwatan Teknologi

    Kanthi pasukan technical kuwat liwat 200 wong lan daya saka teknologi modern R&D pusat, OSB wis entuk 198 paten lan sertifikasi kang nutupi akeh kothak minangka suhu super kurang EVI, defrosting, teknologi inverter, etc. Menapa malih, produk kita certified dening standar paling negara ing donya.

    Waca liyane
  • Strategi Pasar

    Strategi Pasar

    OSB utamane kerja sama karo pelanggan kanthi basis OEM / ODM.Menapa malih, kanggo gawe marem pasar liyane lan liyane Komplek lan nuntut, selaras solusi kanggo kolam renang dadi panas, house dadi panas / cooling lan aplikasi banyu panas bisa digawe kanggo partners kita saka pasar dhuwur-mburi.

    Waca liyane
  • Tanggung Jawab Kita

    Tanggung Jawab Kita

    Misi kita yaiku supaya staf tetep seneng karo kita, entuk sukses pelanggan, ngrampungake tanggung jawab sosial kita. Visi kita yaiku supaya produk kita bisa dadi panas ing saindenging jagad, nggawe urip saben dina sing luwih apik. Nilai-nilai kita yaiku semangat kanggo inovasi, kerjasama lan nuduhake, kejujuran lan profesionalisme.

    Waca liyane
  • Sugih Pengalaman

    Sugih Pengalaman

    Kita minangka pabrik kanthi 22+ taun R&D profesional, produksi lan ngekspor pompa panas.Kabeh karya manajemen ditindakake kanthi ketat miturut sistem ISO 9001: 2015.

    Waca liyane

Produk Utama

OSB darmabakti kanggo nyedhiyakake kualitas layanan sing paling dhuwur lan produk paling nuntut sing kasedhiya ing pasar paling anyar

  • Full Inverter Swimming Pool Pompa Panas

    Full Inverter Swimming Pool Pompa Panas

  • Pompa Panas Inverter EVI DC

    Pompa Panas Inverter EVI DC

  • Kabeh ing Siji Pompa Panas

    Kabeh ing Siji Pompa Panas

  • Pompa Panas Sumber Lemah / Banyu

    Pompa Panas Sumber Lemah / Banyu

  • Komersial Heat Pump Water Heater

    Komersial Heat Pump Water Heater


  • perusahaan1

    Full Inverter Swimming Pool Pompa Panas

    Seri rumah tangga & komersial
    • R32 Refrigerant

      R32 Refrigerant

    • Teknologi Inverter DC opsional

      Teknologi Inverter DC opsional

    • Aplikasi remote control

      Aplikasi remote control

    • Kurang swara mlaku

      Kurang swara mlaku

  • perusahaan1

    Pompa Panas Inverter EVI DC

    • Efisiensi dhuwur A +++ tingkat energi

      Efisiensi dhuwur A +++ tingkat energi

    • Stabil mlaku ing -25 ℃ suhu sekitar

      Stabil mlaku ing -25 ℃ suhu sekitar

    • Multi-fungsi: 5 mode kerja

      Multi-fungsi: 5 mode kerja

    • Aplikasi remote control

      Aplikasi remote control

  • perusahaan1

    Kabeh ing Siji Pompa Panas Banyu Panas Domestik

    V seri pinter
    • LCD kontrol digital

      LCD kontrol digital

    • Banyu outlet suhu dhuwur

      Banyu outlet suhu dhuwur

    • Aplikasi Wifi remote control

      Aplikasi Wifi remote control

    • Antisepsis suhu dhuwur otomatis saben minggu

      Antisepsis suhu dhuwur otomatis saben minggu

  • perusahaan1

    Pompa Panas Sumber Lemah / Banyu

    • Dilengkapi kompresor fleksibel canggih

      Dilengkapi kompresor fleksibel canggih

    • Fungsi Pemanasan & Pendinginan & DHW

      Fungsi Pemanasan & Pendinginan & DHW

    • Mode kontrol cerdas mikrokomputer

      Mode kontrol cerdas mikrokomputer

    • Mlaku lancar ing kahanan kerja sing abot

      Mlaku lancar ing kahanan kerja sing abot

  • perusahaan1

    Komersial Heat Pump Water Heater

    • EEV

      EEV

    • Outlet banyu suhu dhuwur

      Outlet banyu suhu dhuwur

    • Kompresor merek terkenal ing saindenging jagad sing bisa dipercaya

      Kompresor merek terkenal ing saindenging jagad sing bisa dipercaya

    • Bisa digabungake karo pemanas surya, utawa pemanas liyane, liwat tank

      Bisa digabungake karo pemanas surya, utawa pemanas liyane, liwat tank

produk& Panggunaan

apangomong wong

  • Tim teknis sing kuwat
    Tim teknis sing kuwat
    Kanthi pasukan teknis sing kuat luwih saka 200 wong lan kekuwatan pusat R&D teknologi modern, OSB wis entuk 198 paten sing nutupi akeh lapangan kayata EVI suhu super rendah, defrosting, teknologi inverter, lsp.
  • Pasar global
    Pasar global
    Produk pompa panas sing wis digawe lan disedhiyakake menyang Amerika Utara, Eropa, Afrika Kidul lan Asia ditampa kanthi apik ing pasar lan kita wis entuk luwih sukses kanthi ngliwati CE, CB,

paling anyarwarta & blog

ndeleng liyane
  • 2

    Pompa panas chiller bath es

    Sampel kanggo pompa panas chiller, sing kanthi minimal 5 deg c oultet wis rampung testing bubar.Iku bisa kanggo cooling adus es 500L kanggo mimium ...
    maca liyane
  • R290变频地源机

    Pompa Panas Sumber Udara R290

    Produsen Pompa Panas Sumber Udara R290 nyoba golek refrigeran alternatif, amarga kasunyatane refrigeran saiki yaiku ...
    maca liyane
  • 1

    80 deg c suhu dhuwur pompa panas w...

    Panjaluk pemanasan kamar saya tambah, pompa panas dadi cara umum kanggo anget omah.Lan unit komersial minangka rawuh anyar, sing cocog kanggo ngganti ...
    maca liyane

Pitakonan kanggo pricelist

Wiwit diadegaké, pabrik kita wis ngembangaken produk kelas donya pisanan karo adhering prinsip kualitas pisanan.Produk kita wis entuk reputasi sing apik ing industri lan kapercayan sing terkenal ing antarane para pelanggan anyar lan lawas.

ngirim saiki