page_banner

Kabar

  • Pompa panas chiller bath es

    Pompa panas chiller bath es

    Sampel kanggo pompa panas chiller, sing kanthi minimal 5 deg c oultet wis rampung testing bubar.Iku bisa kanggo cooling adus es 500L kanggo mimiumu 5 deg c, lan ketemu wektu dijaluk saka partner kita.Ayo ndeleng parameter ing ngisor iki kanggo informasi luwih lengkap.Lan apa sing apik kanggo pompa panas chiller iki?Kelangan...
    Waca liyane
  • Pompa Panas Sumber Udara R290

    Pompa Panas Sumber Udara R290

    Produsen Pompa Panas Sumber Udara R290 nyoba golek refrigeran alternatif, amarga kasunyatan manawa refrigeran saiki ora luwih terjangkau kanthi finansial kanthi ekologis.Napa pompa panas R290 bakal nggunakake refrigeran R290?Refrigerasi R290 iku alam, lingkungan fr ...
    Waca liyane
  • 80 deg c suhu dhuwur pump pemanas banyu

    80 deg c suhu dhuwur pump pemanas banyu

    Panjaluk pemanasan kamar saya tambah, pompa panas dadi cara umum kanggo anget omah.Lan unit komersial rawuh anyar, kang becik kanggo ngganti boiler lawas kanggo hotel / project industri.We OSB duwe 80 deg c suhu dhuwur pump pemanas banyu, karo sawetara lengkap saka 13kw, 26kw, 35kw, ...
    Waca liyane
  • Pira Biaya Sistem Pemanasan lan Penyejuk Panas Bumi kanggo Omahku?——Bagéan 1

    Pira Biaya Sistem Pemanasan lan Penyejuk Panas Bumi kanggo Omahku?——Bagéan 1

    Yen sampeyan wis ngelingi pemanasan lan pendinginan panas bumi kanggo omah sampeyan, sampeyan bisa uga takon dhewe ora mung babagan biaya ngarep nanging uga biaya sakabèhé.Pancen, unit pemanasan lan pendinginan panas bumi duwe rega rega sing luwih gedhe, nanging sing dikarepake wong ...
    Waca liyane
  • Pira Biaya Sistem Pemanasan lan Pendinginan Panas Bumi kanggo Omahku?——Bagéan 2

    Pira Biaya Sistem Pemanasan lan Pendinginan Panas Bumi kanggo Omahku?——Bagéan 2

    Apa rega nyata saka sistem panas bumi?Rega pemanasan lan pendinginan panas bumi ing artikel iki diitung sadurunge ana insentif utilitas lokal utawa kridit pajak federal 26% - sing bubar ditambahake dening kongres nganti pungkasan taun 2022. Rata-rata, sing duwe omah bisa ...
    Waca liyane
  • Pompa panas sing luwih apik karo panel surya

    Pompa panas sing luwih apik karo panel surya

    Sistem panel surya sing digabungake karo pompa panas (udara utawa sumber lemah) bisa nyedhiyakake pemanasan sing cocog kanggo omah lan uga nyuda biaya energi.Sampeyan bisa nggunakake sistem panel surya bebarengan karo pompa panas sumber udara.Nanging kerjane paling apik karo pompa panas sumber lemah yen kita nindakake com ...
    Waca liyane
  • Pompa Panas Solar Efisien Lan Opsi Ngirit Cerdas

    Pompa Panas Solar Efisien Lan Opsi Ngirit Cerdas

    Pompa panas solar minangka cara anyar kanggo efisiensi energi!Pompa panas sing didhukung solar paling apik kanggo omah siji-kulawarga.Kajaba iku, iki uga minangka salah sawijining investasi paling apik sing bisa diduweni.Ayo ndeleng luwih akeh spesifikasi unit pompa panas solar ing ngisor iki.Piye cara kerjane?Ing wayah awan, panas solar ...
    Waca liyane
  • Kepiye cara ngatasi masalah kontrol kompleks lan tingkat kegagalan sistem CCHP sing dhuwur?Pemanasan lan sumber banyu panas iki menehi ide anyar!(Page 2)

    Kepiye cara ngatasi masalah kontrol kompleks lan tingkat kegagalan sistem CCHP sing dhuwur?Pemanasan lan sumber banyu panas iki menehi ide anyar!(Page 2)

    Tingkat kegagalan dhuwur Sistem pasokan telung kanggo ngoper sirkuit fluorine rumit, kanthi akeh bagean sing obah lan sambungan las.Iku gampang kanggo duwe bentet ing proses operasi.Mung pangopènan fault ndadekake pangguna lan dealers amba banget, kang uga masalah utama sing ndadékaké kanggo c...
    Waca liyane
  • Kepiye cara ngatasi masalah kontrol kompleks lan tingkat kegagalan sistem CCHP sing dhuwur?Pemanasan lan sumber banyu panas iki menehi ide anyar!(Page 1)

    Kepiye cara ngatasi masalah kontrol kompleks lan tingkat kegagalan sistem CCHP sing dhuwur?Pemanasan lan sumber banyu panas iki menehi ide anyar!(Page 1)

    "Konsep pasokan triple pompa panas apik banget, kenapa ora nyaranake?"Apa pitakonan iki tau ngganggu akeh wong?Pancen, pesawat saka sumber online pump panas sistem sumber telung sing bisa nyukupi telung kabutuhan panas, cooling lan banyu panas ing wektu sing padha ora bisa ...
    Waca liyane
  • Pira panel surya sing dibutuhake kanggo pompa panas?

    Pira panel surya sing dibutuhake kanggo pompa panas?

    Nalika nerangake panel surya, luwih sampeyan bisa pas ing atap, luwih apik.Kakehan panel lan meh ora bisa nguwasani piranti listrik sing paling cilik.Kaya sing wis dirembug ing ndhuwur, yen sampeyan pengin energi solar kanggo nguwasani pompa panas, sistem panel surya mesthine kudu paling sethithik 26 m2, t ...
    Waca liyane
  • Apa sampeyan bisa mbukak pompa panas ing solar?

    Apa sampeyan bisa mbukak pompa panas ing solar?

    Sampeyan bisa gabungke sistem pemanas pompa panas karo panel solar kanggo mesthekake yen panas lan banyu panas kabutuhan ketemu nalika uga ramah lingkungan.Mesthi wae panel surya bisa ngasilake kabeh listrik sing dibutuhake kanggo pompa panas gumantung saka ukuran ...
    Waca liyane
  • Heat pump cooler

    Heat pump cooler

    Panas panas teka, sampeyan looking for cooling kanggo blumbang / bathtub utawa malah es adus?Saiki pabrik pompa panas OSB diluncurake dadi cooler pompa panas 3.5kw.Kang bisa kanggo cooling blumbang / blumbang / adus es kanggo minimal 5 deg c .Lan suhu ngisor 3 deg c uga opsional.Surley bisa ketemu sampeyan ...
    Waca liyane