Pompa Panas Multifungsi (Pemanasan/Pendingin/DHW)

  • R32 R290 EVI DC Aku...

    R32 R290 EVI DC Inverter Multifungsi Air-to-water Pompa Panas BLB1I-100S 130S BLB3I-130S 180S

    • Full DC inverter Teknologi.
    • Kelas efisiensi dhuwur A +++
    • APLIKASI seluler Wifi
    • Kurang swara
    • lingkunganental loropaken R32, R290 gas kasedhiya
    • Nyaman gangguan kurang
    • Komponen sing dijamin kualitas
  • Multi fungsi...

    Pompa panas multi-fungsi kanggo pendinginan pemanasan DHW BN15-110S/p

    1. Pompa panas multi fungsi.Wide nggunakake kanggo dadi panas, cooling lan sumber banyu panas.
    2. Max banyu panas nganti 60 ℃.
    3. Air menyang pompa banyu kanggo pemanasan omah utawa panggunaan banyu panas komersial.
    4. Tube-in-shell exchanger panas minangka condenser karo fitur anti-karat apik.
    5. Nalika listrik break mudhun, bisa otomatis miwiti maneh kanggo negara sadurunge.
    6. Gunakake donya misuwur 3-way-katup kanggo cooling.Dipercaya lan stabil.

  • Multi fungsi 3-...

    Multi-fungsi 3-in-1 Air kanggo pompa panas banyu BM15-70S

    1. Komponen merek terkenal ing donya, kaya kompresor merek terkenal Jepang, kualitas lan linuwih.
    2. Kuat lan hemat energi, pemanasan + DHW (banyu panas domestik) lan pendinginan + DHW rong mode kerja bisa dipilih.
    3. Tube-in-shell heat exchanger.Penukar panas sing luwih gedhe, efisiensi sing luwih dhuwur.
    4. Kanthi fungsi Recovery panas.
    5. lingkungan-loropaken refrigerant R410a.
    6. Max banyu panas nganti 55 ℃.

  • Udara multifungsi...

    Multifungsi Air kanggo pompa panas banyu karo panas Recovery panas BM35-110S

    1. Suhu banyu panas maksimal tekan 55 deg c.
    2. Loro mode apa opsional: Domestik banyu panas + ing lantai dadi panas ing wektu sing padha, domestik banyu panas + cooling fungsi ing wektu sing padha.
    3. Gunakake refrigerant lingkungan R410a.
    4. Kanthi exchanger panas tabung-in-shell efisien dhuwur, kinerja apik saka panas banyu.
    5. Free sumber banyu panas.
    6. Gunakake komponen merek terkenal ing donya, kayata American Copeland lan kompresor merek Jepang, kualitas lan linuwih.

  • Multi Komersial...

    Komersial Multifungsi sumber udara pompa panas pemanasan lan pendinginan BM35-215T 240T 315T

    1. Wide nggunakake karo dadi panas lan cooling fungsi.
    2. Kapasitas pemanasan 38kw, 380V / 3Ph / 50 ~ 60Hz, bisa digunakake kanggo panggunaan komersial.
    3. Desain vertikal karo air switch opsional, penak kanggo maintance.
    4. Heating lan cooling mode kasedhiya: DHW + papan dadi panas, DHW + Fan coil cooling.
    5. Kinerja apik kanthi penukar panas tabung-in-shell sing luwih efisien.
    6. Nyedhiyakake 55 deg c banyu panas.

  • Multi Komersial...

    Komersial Multifungsi online kanggo pompa panas banyu BY35-108S/P

    1. Kuat lan hemat energi, nawakake 5 mode kerja kaya Pemanasan, Pendinginan, DHW (banyu panas domestik), Pemanasan + DHW, Pendinginan + DHW.
    2. Gunakake refrigerant lingkungan-loropaken R410A.
    3. Gunakake penukar panas tabung-in-shell sing luwih gedhe, kanthi efisiensi sing luwih dhuwur.
    4. Gunakake komponen merek terkenal ing donya, kayata kompresor merek terkenal Jepang, pompa Wilo, kualitas lan linuwih.
    5. Desain proteksi sing sampurna kayata proteksi anti-frost, proteksi tekanan dhuwur / kurang, proteksi aliran banyu, proteksi suhu dhuwur, lan liya-liyane, lan fungsi defrost otomatis, njamin sistem bisa mlaku kanthi aman lan efisien sanajan ing lingkungan suhu sing kurang.
    6. Sirip Aluminium Biru + tabung tembaga minangka kondensor, wangun L ganda, luwih gedhe lan efisiensi.
    7. Bisa digunakake ing kombinasi karo kumparan penggemar kanggo dadi panas ing lantai, cooling lan dadi panas kanggo omah sampeyan.
    8. Max banyu panas nganti 55 ℃.

  • Hot Sales Multi F...

    Hot Sales Multi Fungsi Pemanasan Cooling Heat Pump

    1. Air kanggo banyu chiller pump panas, solusi lengkap kanggo cooling / dadi panas kabeh taun watara.
    2. Ngasilake maksimal 55 deg c banyu panas.
    3. Desain multi fungsi karo limang mode apa: domestik banyu panas, ing lantai dadi panas, penggemar coil cooling, domestik banyu panas + ing lantai dadi panas, domestik banyu panas + penggemar coil cooling.
    4. COP dhuwur tekan 6 ~ 7 nalika nggunakake ing cooling online + mode banyu panas domestik.
    5. EEV pindho kanggo sistem pindho.Miturut nee customer, owah-owahan otomatis EEV.Ngirit biaya energi & luwih cerdas.Kanggo njamin karya unit stabil.

  • Multifungsi 60KW...

    60KW Multifungsi Air to water heat pump heating cooling DHW BM35-500T

    1. 60kw kapasitas panas, bisa digunakake digunakake kanggo industri utawa komersial.
    2. WIFI remot kontrol fungsi kasedhiya.
    3. Desain vertikal kanthi telung bilah penggemar, bisa digunakake kanggo ventilasi.
    4. Suhu banyu panas tekan 55 deg c.Banyu adhem bisa 8 deg c.
    5. Nganggo mode pemanasan lan pendinginan.Ing mode pemanasan, pangguna bisa nikmati pasokan banyu panas lan pemanasan lantai ing wektu sing padha.Ing mode cooling, pangguna bisa seneng cooling coil penggemar lan sumber banyu panas gratis ing wektu sing padha.