EVI Low-ambient Pompa Panas

  • Teknologi EVI...

    Pompa panas hawa menyang banyu teknologi EVI kanggo wilayah sing adhem

    1. Akeh milih saka 10kw, 16kw lan 34kw.
    2. Suhu banyu stopkontak maksimal 60 deg c.Tansah kerja ing -25 °C suhu sekitar sing sithik, cocog kanggo wilayah sing adhem.
    3. Thanks kanggo kompresor Copeland EVI R410A berteknologi tinggi, pompa panas bisa digunakake kanthi stabil ing iklim sing adhem.
    3. Multiple defrosting ing sisih pump panas kayata otomatis defrosting, manual defrosting lan Ultra kurang suhu defrosting.
    4. Desain penggemar sisih khusus kanggo nyegah karusakan salju.
    5. EEV digital kaping pindho, penukar panas piring ekstra ing njero.
    6. Fungsi kaping pindho, ngirit daya.

  • Energi anyar kurang ...

    Energi Anyar hawa suhu rendah kanggo pompa panas banyu

    1. Bisa uga ing -25 deg C suhu sekitar;
    2. Komponen kualitas dhuwur kayata EEV, kompresor EVI, penukar panas piring kanggo sirkuit asisten, tabung ing penukar panas banyu cangkang.
    3. Optimized defrosting kanggo mesthekake pump panas bisa uga ing suhu udhara kurang ruangan.
    4. Desain got cepet kanggo condensing banyu saka defrosting.
    5.Bottom dadi panas sabuk ing evaporator;
    8. Kurang gangguan dening penggemar kacepetan kurang, isolasi lengkap saka gangguan kompresor lan materi panyerepan gangguan.
    9. mesin pemanas crankcase kanggo nggawe manawa kompresor anget.

  • EVI komersial ...

    Pompa Panas Sumber Udara EVI Komersial Suhu Rendah -25 ℃ Operasi

    1.Kabinèt warna putih kanthi desain 4 penggemar.
    2. Klep ekspansi elektronik + katup throttling kanggo entuk kinerja efisien super lan dhuwur.
    3. Economizer diadopsi kanggo ngontrol injeksi uap sing ditingkatake, ngoptimalake kinerja.
    4.Built-in ngalih tekanan diferensial kanggo tekanan dhuwur lan kurang.
    5. LCD tampilan biru controller karo remot kontrol, pangguna-loropaken antarmuka, gampang kanggo ngerti lan operate.
    6. Kathah pangayoman kaya anti-pembekuan nglindhungi, supaya pump panas bisa normal ing cuaca kadhemen.

  • Monoblok tanpa tank...

    Tankless monoblock EVI online kanggo pompa panas banyu suhu dhuwur

    1. Kompresor EVI Copeland sing misuwur, Aman, Bisa Dipercaya, Stabil mlaku & awet.
    2. Kondhang Jepang merek Saginomya papat-cara-katup + tutup expansion elektronik;banget efisien ing defrosting ing suhu lingkungan kurang.
    3. Exchanger panas efisiensi dhuwur sing dipercaya lan stabil
    4. Refrigerant Ijo & Ramah Lingkungan R134a
    5. Dirancang karo COP dhuwur liwat umur operasi
    6. Kabinet kuwat saka konstruksi lembaran logam galvanis putih / abu-abu
    7. Pertimbangan Lengkap kanggo Kontrol Gangguan;Kaki karet kompresor diwenehake.

  • Industri 80 derajat...

    80 deg Industri High Temp Air Kanggo Banyu Panas Pump

    1. Kanthi kapasitas panas 15kw, Cop dhuwur minangka 4.2, desain penggemar sisih, tetep bisa ing -25 ℃ kurang suhu sekitar.
    2. Nawakake maksimal 85 ℃ banyu panas ing sembarang cuaca.
    3. Bisa kurban fungsi cooling ing mangsa panas uga.
    4. Mung operasi lan Remote kontrol dening Wi-Fi bisa.Sing nggawe pangguna luwih ramah, amarga pompa panas bisa dikontrol kanthi telpon utawa online ing sawayah-wayah ing endi wae anggere ana wifi.
    5. Kualitas kompresor gulung EVI kanthi refrigeran R134a.
    6. Entuk persetujuan CE.
    7. Welcome OEM lan desain OEM.

  • Ngirit sumber udara...

    Sumber udara ngirit energi pompa panas suhu rendah nawakake banyu panas 85c

    1. Heating cooling lan domestik fungsi banyu panas.
    Gunakake kanggo dadi panas utawa banyu panas ing mangsa kadhemen, nalika nggunakake cooling kanggo mangsa panas.
    2. Operasi sawetara saka nul ngisor 25c kanggo 43 c.
    3. Kompresor R134a kanthi teknologi EVI, becik kanggo pasar hawa dingin Eropa.
    4. Kurang gangguan lan wiwitan saiki kurang.Fungsi restart otomatis opsional.
    5. Water exchanger panas karo coil tembaga supaya aman lan non-polusi.
    6. Pilihan lengkap kanggo ukuran pemanasan 8kw, 15kw.
    7. Power supply karo 380v / 50hz.
    8. Desain penggemar ganda sisih atraktif, casing logam putih / abu-abu kanggo pilihan.

  • Sumber udara kurang...

    Sumber udara pompa panas suhu rendah kanthi pemanasan lan pendinginan

    1.Built ing banyu panas utawa Heating lan cooling fungsi
    2. Setel titik suhu bisa diatur kanggo 0,1 deg c, banjur nggawe luwih tepat ing suhu banyu.Cocog kanggo pemanasan kolam iwak, sing mbutuhake kontrol suhu banyu.
    3. Auto-re-start fungsi, kang digawe panas pump terus supaya status sadurunge daya ilang.Luwih penak ing operasi.
    4. Fungsi anti-pembekuan, uga nglindhungi exchanger panas banyu sak suhu lingkungan kurang lan suhu banyu kurang.

  • Kurang bising dhuwur co...

    Low noise cop dhuwur 80c heat pump pabrik pemanas banyu

    1. Horisontal kembar penggemar lemari galvanis putih saka 17.5kw.
    2. Good COP kasedhiya kanggo prabédan suhu online.
    3. Macem-macem fungsi kaya mode kontrol pump banyu, weather titik pesawat kapindho, kontak garing kanggo mbukak normal utawa normal nutup lan etc, mesthekake pump panas gabungke karo kontrol thermostat kamar tengah, gampang lan penak.
    4. Pemanasan sabuk ing condenser, pakaryan mesin ingkang ndamel benter ing kompresor kanggo bantuan panas pump bisa lancar ing iklim kadhemen kang ngisor nul.
    5. Ngalih udara Safety ing dibangun.
    6. Paket plywood sing kuat banget kanggo pompa panas.

  • Sumber Udara EVI -2...

    Sumber Udara EVI -25 ℃ Heat Pump Heater kanthi Fungsi WIFI

    1. Pompa panas karo 60hz telung phase, pas kanggo hotel, rumah sakit lan proyek komersial.
    2. Nawakake banyu panas kanthi suhu dhuwur kapan wae sanajan cuaca ala kaya udan, mendhung lan liya-liyane.
    3. Gampang instalasi ruangan, bisa kanggo gabungke karo tank utawa solar.
    4. Pengontrol sing kuat - Kanthi prabédan suhu 0,1 deg c, luwih tepat.
    5. Fungsi Timer - Priksa manawa sampeyan bisa njaluk pompa panas kanggo dadi panas banyu sadurunge sampeyan butuh.Lan uga bisa nggawe pompa panas bisa digunakake ing 9am nganti 11am kanthi suhu udara sing luwih dhuwur ing wayah awan, kanggo entuk kinerja pemanasan sing luwih apik lan nyuda wektu pemanasan.