Pompa Panas Bumi/Sumber Banyu

  • panas inverter DC...

    DC inverter pompa panas banyu kanggo chiller banyu

    1. Wide nggunakake kanggo banyu panas, cooling, utawa ing lantai dadi panas.
    2. Ora ana penggemar desain bisu.
    3. Irit energi lan ekonomi sing COP tekan 5.
    4. Nganggo kinerja dhuwur plate panas exchnager, kinerja kompak lan apik saka dadi panas banyu.
    5. Suhu banyu panas maksimal nganti 50 derajat c.
    6. Penampilan apik, lembaran mental kanthi casing dicet putih.
    7. Ngasilake maksimal 50 deg c banyu panas.

  • R290 Inverter Gro...

    R290 Inverter Ground Sumber Panas Pump

    1. Wide nggunakake kanggo banyu panas, cooling, utawa ing lantai dadi panas.
    2. Ora ana penggemar desain bisu.
    3. Irit energi lan ekonomi sing COP tekan 5.
    4. Nganggo kinerja dhuwur plate panas exchnager, kinerja kompak lan apik saka dadi panas banyu.
    5. Suhu banyu panas maksimal nganti 75 derajat c.
    6. Penampilan apik, lembaran mental kanthi casing dicet putih.
    7. Ngasilake maksimal 50 deg c banyu panas.

     

  • Panas bumi anyar...

    Pemanasan panas bumi anyar lan sistem pendinginan pompa panas sumber lemah

    1. Ngirit energi: Dibandhingake karo hawa normal kanggo pompa panas banyu, iki nduweni kapasitas pendinginan sing luwih dhuwur, lan desain dioptimalake, COP dhuwur, luwih irit lan hemat energi.
    2. kinerja pinunjul: iku nganggo kompresor fleksibel majeng, kurang gangguan.Evaporator lan kondensor nganggo penukar panas piring kinerja sing mentas dhuwur, penukar panas sing kompak lan apik, lan fungsi ngresiki diri.
    3. Kontrol cerdas: kanthi mode kontrol cerdas mikrokomputer, pesawat fungsi bisa diwujudake, mateni lan setelan memori, lan fungsi liyane, kontrol terpusat remot tambahan kanggo opsi.

  • 10 ~ 17KW energi sa...

    10 ~ 17KW energi nyimpen sumber lemah pemanas pump panas

    1. Kesehatan lan lingkungan pangayoman: Unit diinstal sumber lemah pump panas banyu lemah pumping unit kanggo tank langsung.Unit tengah ing wangun nggunakake geografi, loro pihak ora bakal nimbulaké polusi lingkungan, entuk pangayoman lingkungan.
    2. fungsi Recovery panas opsional: Bisa milih ing Recovery panas fungsi marang kedhaftar request, Recovery termal proses siklus kulkasan air-kahanan ing refrigerant condensing panas ngeculake lan daur ulang kanggo banyu panas.

  • Banyu dadi banyu...

    Water to water geothermal heat pump ground source heat pump

    1. Suhu banyu panas maksimal nganti 50 deg c.
    2. Bisa digunakake kanggo dadi panas ing lantai, cooling, sumber banyu panas.
    3. Ijo, ramah lingkungan lan bebas polusi.
    4. Efisiensi dhuwur lan hemat energi, panggunaan energi sing kurang.
    5. Good ekonomi long-term.
    6. Wide nggunakake kanggo budidoyo sayur-sayuran, peternakan, aliran tanduran lan ing.
    7. High efisien plate exchanger panas opsional.

  • Sumber banyu 65kw...

    65kw sumber banyu pompa panas water heater / cooler

    1. Teknologi inverter majeng, biaya luwih efektif dibandhingake pompa panas non-inverter biasa.
    2. Setelan suhu sing tepat, luwih nyaman kanggo pemanasan lantai utawa cooling coil penggemar.
    3. Low mlaku swara tanpa motor.
    4. Sumber lemah sing resik, njaga lingkungan.
    5. Ditrapake kanggo dadi panas banyu, cooling, lantai dadi panas fungsi.
    6. Penyetor banyu panas maksimal 50 deg c.

  • Banyu kanggo banyu dheweke ...

    Pompa panas banyu kanggo banyu kanggo pemanasan lan pendinginan

    1. Water Source Heat Pump dhewe dadi panas, cooling lan domestik fungsi banyu panas.Siji pompa panas sumber banyu bisa ngganti boiler lawas lan loro peralatan AC.
    2. Gabungke banyu panas lan air conditioning fungsi.
    3. Penyetor maksimal 70 deg c banyu panas.
    4. Macem-macem pangayoman, kayata loro pangayoman aliran banyu, pangayoman sensor, etc.
    5. Empat lampu indikator ngarep (Run, high pressure fault, low pressure fault, fault)
    6. R134a refrigerant.
    7. sumber banyu pump panas karo lingkungan loropaken R134a refrigerant.

  • Sumber banyu lan ...

    Sumber banyu lan sumber lemah Scroll Type Heat Pump

    1. Pemanfaatan Energi Terbarukan.
    2. Sumber lemah sing resik, ramah lingkungan, hemat energi.
    3. Tanpa penggemar motor, glathi, biaya kurang kanggo maintained.
    4. Suhu banyu panas maksimal nganti 70 derajat c.
    5. Remot ON / OFF sinyal kasedhiya.
    6. R134a refrigerant lingkungan loropaken.
    7. Kanthi pangayoman tingkat aliran pindho.

  • panas inverter DC...

    Pompa panas inverter DC 50kw pompa panas bumi

    1. Thanks kanggo teknologi inverter majeng, biaya luwih efektif dibandhingake pump panas non-inverter biasa.
    2. Setelan suhu sing tepat, luwih nyaman kanggo pemanasan lantai utawa cooling coil penggemar.
    3. Low mlaku swara tanpa motor.
    4. Sumber lemah sing resik, njaga lingkungan.
    5. Ditrapake kanggo dadi panas banyu, cooling, lantai dadi panas fungsi.
    6. Penyetor banyu panas maksimal 50 deg c.