Monobloc Inverter Heat Pump Kanggo Under Floor Heating

  • R32 R290 EVI DC Aku...

    R32 R290 EVI DC Inverter Multifungsi Air-to-water Pompa Panas BLB1I-100S 130S BLB3I-130S 180S

    • Full DC inverter Teknologi.
    • Kelas efisiensi dhuwur A +++
    • APLIKASI seluler Wifi
    • Kurang swara
    • lingkunganental loropaken R32, R290 gas kasedhiya
    • Nyaman gangguan kurang
    • Komponen sing dijamin kualitas
  • R32 Monobloc Inve...

    R32 Monobloc Inverter Heat Pump Heater lan Chiller

    1. Kapasitas Pemanasan ASHP: DC Inverter 8KW 12KW 16KW Pompa Panas
    2. Pasar paling laris: Gemany, Polandia, Swedia, Inggris, Prancis, Spanyol, Portugal, Republik Ceko, Slovak, Austria, Swiss, Ukraina, Rusia, Makedonia, Kosovo, Serbia, BIH, Kroasia, Slovenia, Italia, AS, Kanada , Korea Kidul, Israel, Australia, Selandia Baru, Chili, Yordania, Romania, Bulgaria, Turki, Lithuania, Estonia, Finlandia, Norwegia, Islandia, Irlandia, Walanda, Denmark.
    3. Suhu sekitar panggunaan: -15 ~ 43 Celcius, Output Banyu Panas maksimal 55C
    4. Sertifikat: ISO9001, CE, CB, EMC, MSDS, Scop, erP Energy Label, ROHS
    5. Kompresor Rotary merek terkenal kanggo Seri Pompa Panas Inverter

  • Udara dadi banyu ...

    Air kanggo banyu evi kurang ambient dc inverter pump panas mesin ingkang ndamel benter lan chiller

    1. Kuat lan hemat energi, multi-functoin, DHW (banyu panas domestik).

    2. Gunakake refrigerant lingkungan-loropaken R32, R290 opsional.

    3. Gunakake penukar panas tabung-in-shell sing luwih gedhe, kanthi efisiensi sing luwih dhuwur.

    4. Gunakake komponen merek sing kondhang ing donya, kualitas lan linuwih.

    5. Desain proteksi sing sampurna kayata proteksi anti-frost, proteksi tekanan dhuwur / kurang, proteksi aliran banyu, proteksi suhu dhuwur, lan liya-liyane, lan fungsi defrost otomatis, njamin sistem bisa mlaku kanthi aman lan efisien sanajan ing lingkungan suhu sing kurang.

    6. Sirip Aluminium Biru + tabung tembaga minangka kondensor, wangun L ganda, luwih gedhe lan efisiensi.

    7. Bisa digunakake ing kombinasi karo kumparan penggemar kanggo dadi panas ing lantai, cooling lan dadi panas kanggo omah sampeyan.

  • Inverter Air/Wat...

    Inverter Pompa Panas Udara/Banyu Kanthi Pompa Banyu Wilo

    1. Cocog kanggo lingkungan suhu kurang saka - 15 derajat.
    2. Teknologi inverter sing nyaman kanthi swara sing kurang mlaku, utamane cocok kanggo pemanasan lantai vila.
    3. Kontrol suhu sing luwih tepat, bisa tekan ngisor 1 derajat.
    4.Various fungsi deteksi otomatis bisa nglindhungi Unit.
    5. Desain terpadu gampang diinstal.

  • Label Erp Kelas A...

    Erp Label Kelas A ++ Air To Water Inverter Heat Pump

    1.- 15 derajat Celsius isih bisa digunakake kanthi apik.
    2.More nyaman lan kurang swara DC inverter teknologi.
    3. Bisa ditrapake kanggo wilayah 50 Hz lan 6OHz.
    4. prabédan suhu luwes ngisor 1 derajat.
    5.More fungsi pangayoman lan otomatis malfunction mriksa fungsi.

  • Udhara menyang Banyu ...

    Air To Water Inverter Heat Pump cocok kanggo Pemanasan Underfloor

    1.Kompresor inverter luwih hemat biaya, bisa mlaku ing -15 deg c.
    2. Kontrol suhu sing akurat, swara sing luwih murah lan luwih nyaman.
    3.Opsional dibangun ing donya-misuwur pump WILO.
    4. Gunakake kontrol elektronik merek CAREL, luwih tepat.
    5.Temperature bisa sabenere kontrol ing 1 derajat.