80 ℃ Pompa Panas Suhu Dhuwur

  • Monoblok tanpa tank...

    Tankless monoblock EVI online kanggo pompa panas banyu suhu dhuwur

    1. Kompresor EVI Copeland sing misuwur, Aman, Bisa Dipercaya, Stabil mlaku & awet.
    2. Kondhang Jepang merek Saginomya papat-cara-katup + tutup expansion elektronik;banget efisien ing defrosting ing suhu lingkungan kurang.
    3. Exchanger panas efisiensi dhuwur sing dipercaya lan stabil
    4. Refrigerant Ijo & Ramah Lingkungan R134a
    5. Dirancang karo COP dhuwur liwat umur operasi
    6. Kabinet kuwat saka konstruksi lembaran logam galvanis putih / abu-abu
    7. Pertimbangan Lengkap kanggo Kontrol Gangguan;Kaki karet kompresor diwenehake.

  • Industri 80 derajat...

    80 deg Industri High Temp Air Kanggo Banyu Panas Pump

    1. Kanthi kapasitas panas 15kw, Cop dhuwur minangka 4.2, desain penggemar sisih, tetep bisa ing -25 ℃ kurang suhu sekitar.
    2. Nawakake maksimal 85 ℃ banyu panas ing sembarang cuaca.
    3. Bisa kurban fungsi cooling ing mangsa panas uga.
    4. Mung operasi lan Remote kontrol dening Wi-Fi bisa.Sing nggawe pangguna luwih ramah, amarga pompa panas bisa dikontrol kanthi telpon utawa online ing sawayah-wayah ing endi wae anggere ana wifi.
    5. Kualitas kompresor gulung EVI kanthi refrigeran R134a.
    6. Entuk persetujuan CE.
    7. Welcome OEM lan desain OEM.

  • Ngirit sumber udara...

    Sumber udara ngirit energi pompa panas suhu rendah nawakake banyu panas 85c

    1. Heating cooling lan domestik fungsi banyu panas.
    Gunakake kanggo dadi panas utawa banyu panas ing mangsa kadhemen, nalika nggunakake cooling kanggo mangsa panas.
    2. Operasi sawetara saka nul ngisor 25c kanggo 43 c.
    3. Kompresor R134a kanthi teknologi EVI, becik kanggo pasar hawa dingin Eropa.
    4. Kurang gangguan lan wiwitan saiki kurang.Fungsi restart otomatis opsional.
    5. Water exchanger panas karo coil tembaga supaya aman lan non-polusi.
    6. Pilihan lengkap kanggo ukuran pemanasan 8kw, 15kw.
    7. Power supply karo 380v / 50hz.
    8. Desain penggemar ganda sisih atraktif, casing logam putih / abu-abu kanggo pilihan.

  • Sumber udara kurang...

    Sumber udara pompa panas suhu rendah kanthi pemanasan lan pendinginan

    1.Built ing banyu panas utawa Heating lan cooling fungsi
    2. Setel titik suhu bisa diatur kanggo 0,1 deg c, banjur nggawe luwih tepat ing suhu banyu.Cocog kanggo pemanasan kolam iwak, sing mbutuhake kontrol suhu banyu.
    3. Auto-re-start fungsi, kang digawe panas pump terus supaya status sadurunge daya ilang.Luwih penak ing operasi.
    4. Fungsi anti-pembekuan, uga nglindhungi exchanger panas banyu sak suhu lingkungan kurang lan suhu banyu kurang.

  • Kurang bising dhuwur co...

    Low noise cop dhuwur 80c heat pump pabrik pemanas banyu

    1. Horisontal kembar penggemar lemari galvanis putih saka 17.5kw.
    2. Good COP kasedhiya kanggo prabédan suhu online.
    3. Macem-macem fungsi kaya mode kontrol pump banyu, weather titik pesawat kapindho, kontak garing kanggo mbukak normal utawa normal nutup lan etc, mesthekake pump panas gabungke karo kontrol thermostat kamar tengah, gampang lan penak.
    4. Pemanasan sabuk ing condenser, pakaryan mesin ingkang ndamel benter ing kompresor kanggo bantuan panas pump bisa lancar ing iklim kadhemen kang ngisor nul.
    5. Ngalih udara Safety ing dibangun.
    6. Paket plywood sing kuat banget kanggo pompa panas.

  • Sumber Udara EVI -2...

    Sumber Udara EVI -25 ℃ Heat Pump Heater kanthi Fungsi WIFI

    1. Pompa panas karo 60hz telung phase, pas kanggo hotel, rumah sakit lan proyek komersial.
    2. Nawakake banyu panas kanthi suhu dhuwur kapan wae sanajan cuaca ala kaya udan, mendhung lan liya-liyane.
    3. Gampang instalasi ruangan, bisa kanggo gabungke karo tank utawa solar.
    4. Pengontrol sing kuat - Kanthi prabédan suhu 0,1 deg c, luwih tepat.
    5. Fungsi Timer - Priksa manawa sampeyan bisa njaluk pompa panas kanggo dadi panas banyu sadurunge sampeyan butuh.Lan uga bisa nggawe pompa panas bisa digunakake ing 9am nganti 11am kanthi suhu udara sing luwih dhuwur ing wayah awan, kanggo entuk kinerja pemanasan sing luwih apik lan nyuda wektu pemanasan.

  • Kipas Angin Top 13KW 80C...

    13KW Top Fan 80C suhu dhuwur pompa panas water heater BH15-028T BH35-028T

    1. Bisa kanggo kurban maksimum 85 deg c banyu panas dening kompresor ing sembarang cuaca.
    2. COP dhuwur nganti 4.2, lan kanthi kapasitas panas 13kw.
    3. Fungsi cooling ekstra opsional.
    4. Top penggemar discharge lan siji phase opsional khusus desain kanggo kluwarga.
    5. Pangguna 'loropaken karo Remote kontrol dening Wi-Fi inbuilt.
    6. Refrigerant kasedhiya R134a.
    7. Kanthi komponen dipercaya kayata kompresor gulung Copeland ing dibangun, tabung efisien dhuwur ing exchanger panas Nihan digunakake.
    7. persetujuan CE.
    8. Desain selaras lan OEM olèh.

  • 13KW 80 ℃ suhu dhuwur ...

    13KW 80 ℃ suhu dhuwur sumber Air pump panas BH35-028S

    1.Offer maksimum 85 deg c banyu panas dening kompresor.
    2. COP dhuwur nganti 4.2
    3.Single phase opsional khusus desing kanggo kluwarga
    4.Remote kontrol dening Wi-Fi bisa.
    5. Refrigerant kasedhiya R134a.
    6. CE persetujuan.
    7. OEM desain opsional.

  • Industri Komersial...

    Komersial Industrial 80C suhu dhuwur pump panas BH35-056T

    1. Green R134A Refrigerant Ramah lingkungan.
    2. Kapasitas pemanasan sing luwih gedhe nganti 26kw kanthi desain penggemar ndhuwur ganda.
    3. Wis diuji lan dirancang sesuai karo CE.
    4. Irit, kurang biaya mlaku, mung nganggo listrik sethithik kanggo kompresor sing digunakake.
    5. Air safety switch, otomatis restart fungsi, phase urutan nglindhungi, aliran banyu lack of nglindhungi, dhuwur meksa nglindhungi lan ing.
    6. Timer on/off kanthi jam timer 24 jam.Ora ana manungsa sing dibutuhake nalika unit diwiwiti.
    7. Paket plywood kuwat.

  • Komersial 47KW A...

    Sumber Udara 47KW Komersial 80C Pompa panas Suhu Tinggi kanggo pemanasan radiator BH35-096T

    1. Gulung kompresor khusus dirancang kanggo suhu banyu dhuwur 85 deg c.
    2. Cocog kanggo proyek industri, proyek hotel, proyek sekolah.
    3.Exchanger dilengkapi cangkang efisiensi dhuwur ing jinis tabung.
    4. Makarya ing suhu -7 ° C stably karo COP apik.
    5.Kothak listrik sing disegel kanthi lengkap kanthi tingkat tahan banyu IPX4.
    6. Gampang setelan parameter dening Intelligent controller.
    7.Well dikenal account lan dipercaya tutup expansion Listrik ing dibangun.
    8. Anyar rawuh lan model desain khusus kanthi kapasitas super 47kw.